zonnepanelen waddinxveen.webp

Zonnepanelen
Waddinxveen

Zonnepanelen aanschaffen in Waddinxveen? Bekijk wat dit voor u kan opleveren.

Zonnepanelen kopen in Waddinxveen

Inwoners en bedrijven van Waddinxveen die zonnepanelen kopen, doen dat bij voorkeur graag met lokale partijen. Als elektrotechnisch installatiebedrijf met een pand op steenworp afstand van Waddinxveen, voorziet Tek Power in die behoefte.

 

Tek Power onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Ieder project starten we met een ontmoeting op locatie omdat iedere wens rondom een woning of bedrijfspand maatwerk is. Onze monteurs komen ook uit de regio, daarmee behouden we ook het persoonlijke karakter tijdens de montagewerkzaamheden.

DJI_0736.JPG

Kosten zonnepanelen
Waddinxveen

Een set van 10 zonnepanelen kost bij Tek Power ongeveer € 3600,00 inclusief montage. Dit bedrag is exclusief BTW. De BTW krijgt u terug van de belastingdienst. Eigenlijk is de BTW teruggaven een vorm van subsidie. Nu de prijzen van zonnepanelen sterk gedaald zijn, komt daar wellicht binnenkort een einde aan.

 

Het is dus verstandig om op tijd de aanschaf van zonnepanelen te overwegen, voordat deze subsidie gaat verdwijnen. De prijs van de installatie is een complete prijs. Dat betekend dat de panelen werkend worden opgeleverd.

Opbrengst zonnepanelen in Waddinxveen

Na de installatie zit ons werk er niet op, wij blijven de prestaties van uw zonnepanelen monitoren. Uit ervaring kunnen we u nu al inschatten wat de opbrengst van zonnepanelen in Waddinxveen is.

 

Een vuistregel die wij hanteren is dat een gemiddeld huishouden circa 2800 kWh stroom per jaar verbruikt. Uitgaande van een opbrengst van zo’n 300 kWh per paneel per jaar, betekent dat tien panelen al voldoende zijn om onafhankelijk te worden voor het energienet.

zonnepanelen-kosten-terugverdientijd.jpg

Zonnepanelen kosten en opbrengsten

zonnepanelen-verbruik-aantal-som.jpg

de groene gedachten

De zonnepanelen leveren natuurlijk ook een enorme milieuwinst op. Voor je stroomverbruik is er nu immers geen kolen of gascentrale meer nodig. Dit alles draagt bij aan de co2 reductie.

Laadpaal kopen Waddinxveen

Naast de toename van zonnepanelen, schieten ook laadpalen in Waddinxveen als paddenstoelen uit de grond. Meer weten over laadpalen? Zijn deze voor u interessant? En waar moet u op letten? In combinatie met zonnepanelen kunnen laadpalen een bijzonder gunstige investering zijn.

Alleen in Waddinxveen?

Als elektrotechnisch installateur reikt de kennis van Tek Power verder dan alleen zonnepanelen in Waddinxveen. Klanten verdeeld over Zuid-Holland behoren tot onze klantenkring en waarderen onze persoonlijke benadering.

 

Wij gaan graag met u in gesprek over zonnepanelen of laadpalen in Lisse, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk of Leiden.