zonnepanelen_gouda.webp

Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen in Gouda kopen en wilt u weten wat dit op kan leveren? Vraag nu gratis een rapport aan bij Tek Power.

Zonnepanelen kopen in Gouda

Inwoners en bedrijven van Gouda die zonnepanelen kopen, doen dat bij voorkeur graag met lokale partijen. Als elektrotechnisch installatiebedrijf met een pand op steenworp afstand van Gouda, voorziet Tek Power hen hierin. 

 

Tek Power onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Ieder project starten we met een ontmoeting op locatie omdat iedere wens rondom een woning of bedrijfspand maatwerk is. Onze monteurs komen ook uit de regio, daarmee behouden we ook het persoonlijke karakter tijdens de montagewerkzaamheden.

DJI_0135.JPG

Wat zijn de kosten?

Een set van 10 zonnepanelen kost bij Tek Power ongeveer € 3600,00 inclusief montage. Dit bedrag is exclusief BTW. De BTW krijgt u terug van de belastingdienst. Eigenlijk is de BTW teruggaven een vorm van subsidie. Nu de prijzen van zonnepanelen sterk gedaald zijn, komt daar wellicht binnenkort een einde aan.

 

Het is dus verstandig om op tijd de aanschaf van zonnepanelen te overwegen, voordat deze subsidie gaat verdwijnen. De prijs van de installatie is een complete prijs. Dat betekend dat de panelen werkend worden opgeleverd.

Opbrengst zonnepanelen in Gouda

Na de installatie zit ons werk er niet op, wij blijven de prestaties van uw zonnepanelen monitoren. Uit ervaring kunnen we u nu al inschatten wat de opbrengst van zonnepanelen in Gouda is.

 

Een vuistregel die wij hanteren is dat een gemiddeld huishouden circa 2800 kWh stroom per jaar verbruikt. Uitgaande van een opbrengst van zo’n 300 kWh per paneel per jaar, betekent dat tien panelen al voldoende zijn om onafhankelijk te worden voor het energienet.

zonnepanelen-kosten-terugverdientijd.jpg

Zonnepanelen kosten en opbrengsten

zonnepanelen-verbruik-aantal-som.jpg

de groene gedachten

De zonnepanelen leveren natuurlijk ook een enorme milieuwinst op. Voor je stroomverbruik is er nu immers geen kolen of gascentrale meer nodig. Dit alles draagt bij aan de co2 reductie.

Laadpaal kopen in Gouda?

Naast de toename van zonnepanelen, schieten ook laadpalen in Gouda en omgeving als paddenstoelen uit de grond. Meer weten over laadpalen? Zijn deze voor u interessant? En waar moet u op letten? In combinatie met zonnepanelen kunnen laadpalen een bijzonder gunstige investering zijn.

Tek Power's werkgebied

Als elektrotechnisch installateur reikt de kennis van Tek Power verder dan alleen zonnepanelen in Gouda. Klanten verdeeld over Zuid-Holland behoren tot onze klantenkring en waarderen onze persoonlijke benadering.

 

Wij gaan graag met u in gesprek over zonnepanelen of laadpalen in Waddinxveen, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk of Leiden.