ZONNEPANELEN OP UW woning

GELD BESPAREN

De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste tijd sterk gedaald. Het is daarom erg interessant geworden om uw woning van zonnepalen te voorzien.

 

Door het plaatsen van zonnepanelen zal ook uw energielabel sterk verbeteren. Wij kunnen voor u kosteloos uitrekenen wat het label voor uw woning nu is en wat het gaat worden na de plaatsing van de panelen.

Als u geïnteresseerd bent, maken wij kosteloos een opbrengstrapport voor uw woning. U kunt hier duidelijk in zien wat de opbrengst van de zonnestroominstallatie op uw locatie zal zijn en hoe wij de zonnepanelen denken te gaan plaatsen.

Tevens ontvangt u direct een prijsopgaaf voor het plaatsen van deze zonnestroominstallatie.

De gemiddelde prijs bedraagt €3.300,- voor een installatie met 10 panelen (320 WP per paneel)

Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken middels onze contactpagina

 

Vrijblijvend

Vraag nu vrijblijvend een opbrengstrapport bij ons aan en zie direct wat wij voor u kunnen betekenen. Deze stellen wij samen op uw persoonlijke woonsituatie.

 

In het opbrengstrapport ziet u tevens het legplan van de panelen op uw woning. Onze software is ontwikkeld 2Solar. Hiermee krijgt u een goede indicatie van de opbrengst van het systeem voor de komende 25 jaar. Ook vindt u hier de richtprijs voor de complete installatie, inclusief montage.

 

TEK POWER B.V.

Kvk: 757 03 564

 

Rijndijk 119

Hazerswoude - Rijndijk, 2394AE

Tel: 071 204 8655

Mail: Info@tekpower.nl
 

Werkgebied o.a.
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Contact