Over ons

SDG-icon-NL-RGB-13.jpg

Groene stroom

Tek Power wil onze planeet helpen door in te zetten op groene stroom. Door samen met onze klanten de energietransitie aan te gaan, kunnen we mogelijk een deel van de klimaatverandering tegen gaan. De opwarming van de aarde heeft nu al invloed op het dagelijks leven van miljoenen mensen. Dit zal in de toekomst, als we niet ingrijpen, alleen maar toenemen.

 

Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker en betaalbaarder om uw eigen groene stroom op te wekken door middel van zonnepanelen. Deze duurzame oplossing heeft positieve invloed op ons milieu en draagt ook bij aan de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling (Sustainable development goals, #13 Climate Action).

Tek Power

Wij zijn een duurzaam bedrijf die zich inzet voor de energietransitie naar gasloos wonen en werken. Door betaalbare zonnestroominstallaties aan te bieden, willen wij zo veel mogelijk huishoudens en bedrijven zelf groene stroom laten opwekken. Door goede afspraken en grootschalige inkoop is ons dat gelukt, zonder af te doen aan de kwaliteit.

 

Onze panelen en omvormers voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden. Zo is 15 jaar garantie op de panelen vaak standaard. Wij kunnen gerust zeggen, dat we hierdoor de goedkoopste van Nederland zijn. Vraag gratis en vrijblijvend uw opbrengstrapport aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Fotoshoot Studio86-13.jpg
Blogs-justdiggit-csr-graven.png

Groene toekomst

Niet alleen investeert u in de toekomst van uzelf, maar wij dragen ook een deel van onze inkomsten af voor innovatieve projecten, zoals Justdiggit. Zij maken droog land weer groen, door boeren in Afrika te inspireren en te motiveren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

Meer informatie

Bekijk hier onze foto's van voorgaande projecten of vraag vrijblijvend een offerte aan