Carport

Carport zonnepanelen

Een carport is ideaal om je auto schoon en droog te houden en je hoeft In de winter geen ramen te krabben. Het is nu ook mogelijk om zonnepanelen op een carport te plaatsen. Zo vang je twee vliegen in een klap, alle voordelen van een carport en tegelijk wek je je eigen energie op. Tevens verdiend de carport zichzelf nu terug, de zonnepanelen zorgen er immers voor dat je flink kan besparen op je energierekening.

Zonnepanelen op je carport is ook ideaal als het dak van je woning niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Er kunnen meestal genoeg panelen op een carport worden geplaatst om je gehele huis van stroom te voorzien. 


Heb je al zonnepanelen op je dak, dan kan de uitbreiding op je carport er bijvoorbeeld voor zorgen dat je genoeg energie opwekt om ook een elektrische wagen te kunnen laden. Zo verdien je de carport wel erg snel terug. Een gemiddeld gezin tankt al snel 3x per maand a € 80,00 per tankbeurt, dat is € 240,00 per maand die je dan niet hoeft uit te geven.

Veranda zonnepanelen

Voor het plaatsen van een carport, veranda of overkapping met zonnepanelen is meestal geen vergunning nodig. Een carport kan binnen drie werkdagen worden geplaatst. Je kan kiezen uit een aluminium carport (onderhoud vrij) of een klassieke houten carport. Als je interesse hebt, dan komen wij graag langs om alle aspecten door te nemen.

Houten carport

Enkele houten carport met 10 zonnepanelen inclusief plaatsing.

Vanaf € 5000,00

Dubbele houten carport met 15 panelen inclusief plaatsing.

Vanaf € 7500,00

Aluminium carport

Enkele aluminium carport met 10 zonnepanelen inclusief plaatsing. 

Vanaf € 5500,00

Dubbele houten carport met 15 panelen inclusief plaatsing.

Vanaf € 7500,00